Voor de verplaatsing naar Westmeerbeek kon Hezewijk geen beroep doen op o.a. Sonny Boeckx, Kenneth De Busser, Jan Beirinckx, Stef Vandeweyer, Chris Van Uytsel en Koen Verlooy.Ondanks deze vele afwezigen trok Hezewijk het beste van het spel in de eerste helft naar zich toe.Kansen waren er voor oa Van Den Eynden, 2 keer Jef Peeters en Tim Gastmans.Westmeerbeek bleek een stugge tegenstander die zelf weinig doelgevaar kon creëren.Nul - nul was dan ook de ruststand. De tweede helft was nog maar net bezig of het stond al 0-1 via aan schot van Jimmy Van Den Eynden(zijn achtste van het seizoen).Van toen af aan was het enkel Hezewijk wat de klok sloeg. Westmeerbeek kon geen enkele uitgespeelde kans bij elkaar voetballen. 0-2 en 0-3 vielen via de ingevallen Nick Tamble en de 0-4 was een prachtig schot van Van Sant.In de slotminuut was er een slecht weggewerkte corner die in de verste hoek mooi binnengeknald werd en zo was de eerredder voor Westmeerbeek een feit.Wederom ene mooie 1-4 overwinning voor Hezewijk dat zo op de tweede plaats terecht komt.Volgende week zondag is er de thuismatch tegen Booischot.